söndag= pluggdag

imorgon är det tenta som gäller....klarade ju hemtentan så de finns ju en liten chans att det går vägen med det här med....kanske...

Nu står skinka nr.2 i ugnen ....ska bli namnam när den är klar!
ska försöka baka dom där pepparkakorna med som jag har köpt deg för...det har bara inte blivit av....

3:dje advent idag...tiden rusar iväg ...o några klappar kvar att fixa!

I veckan som kommer blir det lite jobb och även grupparbete om vi ska hinna klart till början av januari!

nu kallar plugget...

hejsvejs

Bra dag....

...varit på stan o skaffat mig en ny jacka....vilket var på tiden. Ska göra mig iordning nu o slå in presenter sen iväg o fira Maria som fyllde år igår....skoj!

Imorgon blir det julbord :)*mums*


En sådan jacka köpte jag fast röd och utan bröstfickor.....fin fin....



På måndag kommer målarna hit kl. 7 och ska tapetsera om i sovrummet.....bättre sent än aldrig.....var ju bara4 månader sen ja var tvungen att välja tapeter....o de var väldigt viktigt att jag gjorde det i augusti.... men nu kommer dom iaf. på min lediga dag...bara att stiga upp kl 6 o flytta på möblerna så de kan måla....suck....får befinna mig på jobbet till de är klart då. Sen kan man iaf börja göra iordning....äntligen!

Yeeesss!!!

Hemtentan avklarad!!!!:))) trodde aldrig att de skulle bli G! men skönt att det blev det!!!!! Nu är det bara att sikta in sig på kompletteringen man har kvar på första delkursen och sen börja plugga på salstentan som kommer i december!

Idag blir det att grupparbeta lite....komma igång med det...skriva syfte och inledning och börja fundera på enkäten.....blir nog bra de där......


RSS 2.0